Flygplantyper för charter

Vi samarbetar uteslutande med välrenommerade flygbolag vilka håller en hög servicegrad och som efterlever bestämmelser utfärdade av de civila luftfartsmyndigheterna. Om du behöver en affärsjet så ordnar vi det. Behöver du en jumbojet ordnar vi det med. Fraktflygplan eller helikopter, Vi tillhandahåller alla typer av flygplan för alla typer av uppdrag. När som helst, var som helst.

 
Helikopter

Helikopter
Helikopter är ett av de mest bekväma och tidsbesparande sätten att transportera sig mellan tex staden och flygplatsen, alternativt ett enkelt sätt att nå de mest svårtillgängliga platser.

Kolvmotor

Kolvmotor
En ekonomisk flygplanskategori lämplig för kortare distanser. Passagerarkapacitet mellan 3 och 8 personer.

Turboprop

Turboprop
En omfattande kategori med flygplan lämpliga för kort och mellandistans med flygtider på ca 2-4 timmar. Passagerarkapacitet 4 till 70 personer.

Affärsjet

Affärsjet
Affärsjet är det mest tidseffektiva sättet att resa, lämplig för medium- eller långdistans eller närhelst höga krav på komfort föreligger. Passagerarkapacitet 4 till 18 personer.

Vi erbjuder alla typer av flygplan för alla typer av flygningar.
Du hittar mer information om större flygplan samt fraktflygplan här.

Större flygplan

Större flygplan
Stora jetmaskiner lämpliga för alla typer av flygningar. Passagerarkapacitet mellan 50 och 500 personer.

Fraktflygplan

Fraktflygplan
Flygplan anpassade att transportera alla möjliga typer av gods. Allt ifrån att flyga reservdelar i ett mindre plan på mycket kort varsel till att transportera större volymer i större flygplan.

 

Offererade flygplan kan skilja sig i utförande från beskrivningar på hemsidan. Bilder och övrig information på hemsidan är att betrakta som illustrativ.


Klicka här om du saknar navigationspanel till vänster!
Skicka e-mail till webmaster@airbroker.se med frågor eller kommentarer om denna web site.
Copyright © 2009 Air Broker Center International AB