Information

Propeller- eller Jetplan är de mest prisvärda alternativen för kort- och medeldistansflyg med 1 till 8 passagerare ombord, beroende på modell, med fördelen att kunna landa på många mindre flygplatser som är otillgängliga för större flygplan.

Propeller- eller Jetplan kan flyga med en marschhastighet på mellan 300 och 500 km/h över ett genomsnittligt avstånd på 1 000 till 2 500 km. Att chartra ett plan är en utmärkt lösning för den som vill resa till destinationer med små flygplatser eller korta landningsbanor som Courchevel eller St-Tropez La Mole, samtidigt som de har överkomliga priser.

Njut av exklusiva förmåner

Skräddarsydda flygbolag erbjuder ett brett utbud av Propeller- och Jetplan. Om du funderar på att bege dig till en plats där det finns en mindre flygplats vid din nästa affärsresa eller semester, är att chartra ett plan ett utmärkt val vid kortare eller medeldistansflygningar.

Taxiflyg förstår vikten av en personlig service som står till din tjänst 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan under hela året. Taxiflyg som förutser dina behov, guidar dig under flygplaneringen och följer dig under hela din resa, helt dedikerade för att ge dig den bästa reseupplevelsen.

Att boka en privat flygcharter är lika enkelt som att boka en taxi. Du sparar inte bara tid och pengar när du chartrar ett plan, du har också en rad alternativ och förmåner för att göra din resa enklare. Du kan till exempel skräddarsy flygplanet för din resa och välja catering ombord för att passa dina behov.