Cessna Citation Mustang

Beskrivning av Cessna Citation Mustang

Cessna Citation Mustang är en relativt ny, mycket lätt jet avsedd att tillgodose kunder som letar efter ett praktiskt och kostnadseffektivt alternativ för korta flygresor. Detta ultralätta jetplan är idealiskt för alla flygningar under två timmar och ger dig utmärkt valuta för pengarna eftersom det är ett av de mest budgetvänliga planen på marknaden.

Detta flygplan designades med affärsflyg i åtanke. Den erbjuder en fridfull arbetsmiljö med 4 bekväma VIP-säten i en lång (2,97 M), smal kabin. Citation Mustang är det perfekta alternativet för korta affärsresor som måste hamna under budget.

Cessna Citation Mustang har två motorer och kräver två piloter. Den flyger i 630 km/h och har en maximal räckvidd på drygt 2 000 km.

Du kan känna dig säker ombord på detta välbyggda, eleganta flygplan. Det är till och med tillgänglig med kort varsel om du blir kallad för en affärsresa i sista minuten och tillåts landa på flygplatser med korta landningsbanor som till exempel Saint Tropez La Mole.

Effektivisera din affärsresa: flyg till din destination i en privat Phenom 300

När du chartrar ett privat jetplan för din affärsresa sparar du tid och slipper all onödig stress. Med en privat jetcharter slipper du all väntan som är involverad i kommersiell flygning, optimerar din tid och skapar en roligare flygupplevelse. Du kan också njuta av fullständig avskildhet och komfort, så att du kan fokusera och koppla av innan din konferens, möte eller företagsevent.

Vi är också medvetna om att arbetet aldrig slutar för de som är i toppen av sitt spel. Chefer och medarbetare som reser slutar sällan arbeta under sina resor. Men på ett kommersiellt flyg kan det vara svårt att koncentrera sig: buller, brist på integritet och olämpligt utrymme kan göra det svårt att vara produktiv. En privatjet som Citation Mustang är å andra sidan perfekt optimerad för arbete under resan. Allt är gjort så att du kan fortsätta arbeta och kommunicera på distans.

Viktiga fördelar med Cessna Citation Mustang

 • Kan landa på korta landningsbanor.
 • Bekväm interiör för fyra personer.
 • Utmärkt värde för pengarna.
 • 3 m kabin.

Kommersiella funktioner i Cessna Citation Mustang

Med sittplatser för fyra passagerare ger flygplanets interiör den mest bekväma flygupplevelsen. Dess fyrkantiga layout är idealisk för diskussioner under affärsresor.

Dess fönster ger kabinen en härligt ljus och luftig känsla och låter passagerarna njuta av den vackraste utsikten.

CESSNA CITATION MUSTANG Interiör

Tekniska specifikationer för Cessna Citation Mustang

 • Tillverkare: Cessna Citation
 • Modell: Cessna Citation Mustang
 • Klassificering: Mycket lätt Jetplan
 • Säten: 4
 • Hastighet: 630 km/h
 • Timtaxa: 1 500 €/timme
 • Räckvidd: 2 100 km